Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Letní kino: Po strništi bos

Menu
náš tip
23.08. do 23.08.
21:00 - 23:00
Centrum Černý Most
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní kino: Po strništi bos

Ty nejlepší české filmy, nominované na ceny Český lev za rok 2017 v našem letním kině.

 
Cena: Zdarma
 
Centrum Černý Most
Chlumecká 765/6
198 19, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Filmový kanál Prima MAX, společnost UPC Česká republika, rádio Kiss a multikino CineStar Černý Most vás již potřetí zvou do letního UPC MAX kina na střechu Centra Černý Most, kde budou ve spolupráci s Českou filmovou a televizní akademií každý čtvrtek po dobu deseti týdnů promítány ty nejlepší české filmy, nominované na ceny Český lev za rok 2017. Opět se můžete těšit na netradiční atmosféru letního kina, známé tváře televize Prima, a hlavně na to nejlepší z české hrané i animované tvorby loňského roku. Vstup na promítání bude i letos pro všechny diváky zdarma.

Edu Součka, jeho maminku a tatínka už známe z filmu Obecná škola. Nyní jsme však v Protektorátu, kdy je rodina osmiletého Edy donucena vystěhovat se z Prahy na venkov k příbuzným. Městečko, kde chlapec dosud trávil jen prázdniny, se nyní stává jeho domovem. Mladá městská rodina se musí přizpůsobit novému prostředí a také soužití pod jednou střechou s tetou a jejími příbuznými, což zahrnuje i velmi přísného dědečka. Eda má před sebou nelehký úkol: najít a obhájit své místo v místní klukovské partě, jejíž svět je naprosto odlišný od jeho městského. Čeká ho cesta k hledání odvahy, ale také k nečekaným rodinným tajemstvím, která vyplouvají na povrch. Svět dětí a dospělých se sbíhá v hledání odvahy a hrdinství. I v nelehkých dnech války může být totiž nejtěžší prokázat odvahu vůči vlastní rodině.


Zpět na homepage