Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

FILMOVÉ LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY

Menu
náš tip
23.07. do 27.07.
Muzeum Karla Zemana
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
FILMOVÉ LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY

Cesta do pravěku s filmovým štábem Karla Zemana (4. turnus 23.–27. 7. 2018)

 
Cena: 4 200 Kč
 
Muzeum Karla Zemana
Saská 3
118 00, Praha 1 - Malá Strana
Vizitka pořadatele 
 

Potěšte své malé dobrodruhy letním příměstským táborem v Muzeu Karla Zemana. Pro vaše děti jsme připravili vzrušující návrat časem zpět do doby pravěkých zvířat a dosud neobjevených krajů. Děti se na týden stanou součástí filmového štábu putujícího po jednotlivých etapách života na Zemi až do pravěku. Do dnešních dnů se tak vrátí s dosud nevídaným filmovým materiálem, novými přáteli z okolí a úžasnými zážitky ze společně prožitých dobrodružství.

Na celý červenec a srpen 2018 jsme pro děti připravili exkluzivních 9 turnusů plných nových filmových zážitků. Tématem letošních táborů je populární Zemanův film Cesta do pravěku, díky němuž si děti osvojí unikátní filmové postupy, a navíc se seznámí s pravěkými reáliemi a vyzkouší si archeologické vykopávky.

Cena příměstského tábora pro jedno dítě je 4 200 Kč a zahrnuje kromě kurzů animace i veškerý výjezdní program, stravu a nápoje.

Rezervujte si místo telefonicky na 724 341 091 nebo e-mailem na info@muzeumkarlazemana.cz, všechny potřebné informace vám rádi zašleme. Rezervace je závazná až po poslání vyplněné přihlášky, kterou najdete na našich webových stránkách, a přijetí zálohové nebo plné platby.

Více o letních příměstských táborech v Muzeu Karla Zemana najdete na našich webových stránkách.


Zpět na homepage