Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Nikdys nebyl

Menu
náš tip
20.03. do 20.03.
19:00 - 20:45
Městská knihovna v Praze
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Nikdys nebyl

Filmový klub Městské knihovny v Praze

 
Cena: 90 Kč
 
Ústřední knihovna
Mariánské náměstí 1
11572, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Nikdys nebyl

(VB – Francie – USA, 2017, Lynne Ramsay, anglicky s čes. tit., 95 min., od 15 let) 


Joe (Joaquin Phoenix) je válečný veterán, který si nese celou řadu jizev. Nejen z nasazení v Afghánistánu, ale i z dětství, kdy musel čelit brutálnímu otci, a ze své kariéry agenta jednotky FBI pro boj s prostitucí. Svůj bezvýchodný život tráví mezi domem, kde žije jeho podivínská matka, a nebezpečnými misemi, na nichž zachraňuje ženy, které se staly oběťmi obchodu s bílým masem. Významný senátor si ho najme, aby přivedl zpět jeho nezletilou dceru, která skončila v jednom z anonymních domů, v nichž kvete dětská prostituce. Joe bere své osvědčené kladivo a vydává se na další výpravu za spravedlností. Tentokrát však nezůstane jen u záchrany bezbranné ženy. Joe mimoděk zasáhne do pedofilní sítě, jejíž vlákna vedou vysoko… Od té chvíle se jeho existence dostává do krvavé spirály, v níž násilnost překonává i předchozí traumatické zážitky. 
Herec Joaquin Phoenix získal za roli Joea cenu pro Nejlepšího herce na MFF Cannes 2017. 


Vstup pouze s platnou legitimací Filmového klubu. Cena legitimace 100 Kč (platí do 31. 12. 2018), k prodeji v pokladně MKP.


Zpět na homepage