Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Velikonoční trhy 2018

Menu
náš tip
17.03. do 08.04.
10:00 - 22:00
Taiko, a.s.
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Velikonoční trhy 2018

Praha zavoní jarem a oslaví Velikonoce největšími trhy v České republice.

 
Cena: Zdarma
 
Taiko, a.s.
Staroměstské náměstí
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Historické centrum hlavního města Prahy, jmenovitě Staroměstské náměstí, Václavské náměstí a náměstí Republiky, přivítají svátky jara tradičními Velikonočními trhy, které otevřou své brány návštěvníkům od 17. března do 8. dubna 2018.

Neodmyslitelnou součástí Velikonočních trhů je zábava, ukázky tradičních zvyků a řemesel i dobré jídlo a pití. Ve více než stovce bohatě stylově dekorovaných prodejních stánků nabídnou výrobci, řemeslníci a prodejci typické velikonoční zboží, jarní dárky a speciality. Malí i velcí návštěvníci si mohou pořídit originální selfie v tématických fotokoutcích nebo si prohlédnout a vyzkoušet práci lidových řemeslníků.
 
V tržišti laděném do svěží jarní nálady návštěvníky přivítají vždy nové, krásné a výpravné dekorace, samozřejmě s typickými obrazy a motivy tradičních českých Velikonoc. Stovky menších dekorací, doplněných kraslicemi, krojovými dekory, květy, stromovými snítkami a dalšími přírodními materiály, zcela jistě vytvoří tu pravou atmosféru. Velmi oblíbenými a vyhledávanými prvky jsou i 3D dekorace a fotokoutky. Samozřejmou součástí výzdoby je dekorovaný velikonoční strom. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o tom, jak krásné a romantické dokáže být propojení historického centra s tradicí největších svátků jara.


Zpět na homepage