Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Bigwall open 2018

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
09:00 - 19:00
Bigwall Praha-Vysočany
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Bigwall open 2018

I v letošním roce pro vás chystáme závody v lezení na obtížnost pro širokou lezeckou veřejnost, na kterých si zaleze opravdu každý. 

 
Cena: od 250 Kč
 
Bigwall Praha-Vysočany
Ocelářská 16
19000, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

 v letošním roce pro vás chystáme závody v lezení na obtížnost pro širokou lezeckou veřejnost, na kterých si zaleze opravdu každý. Díky jedinečnému závodnímu systému je zaručeno, že si závody užije lezec jakékoli úrovně. 

 

Závody proběhnou v sobotu 24. 2. a letos půjde již o pátý ročník!

 

Přichystáno pro vás bude 9 – 10 závodních cest v obtížnostech od 5 do 9 + vytvořených speciálně pro účely závodu a na čistých profilech. Každý závodník si určí obtížnost, na které chce začít a po zdolání nejlehčí cesty bude postupovat na následující obtížnost, dokud v některé cestě nespadne a tím ukončí své působení v kvalifikaci. Letos nebudeme chystat zdvojené cesty jako v minulých letech, místo toho bude postaven větší rozptyl závodních cest, každý si tedy zaleze jistě dostatečně.

 

Rozhodčími si budou závodníci sami a své výkony si budou zaznamenávat do „karty závodníka“. Přesto se budou v prostoru stěny v průběhu závodu pohybovat informovaní „rozhodčí“, kteří v případě nejasností vše potřebné vysvětlí.

 

Na základě výsledků kvalifikace postoupí nejlepších 8 mužů a žen do odpoledního finále. V něm bude přichystaná pro muže i ženy finálová cesta, která se poleze stylem OS.

Registrace nutná předem.


Zpět na homepage