Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Otvíračka Prostor39 work/mejdan in progress

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
14:00 - 22:00
Prostor39
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Otvíračka Prostor39 work/mejdan in progress

Pracujeme, abychom z bývalých skladů vytvořili otevřené místo spojující ateliér, sítotiskovou dílnu, ateliér k pronájmu a mnoho dalšího. 

Prostor39
Řehořova 33/39
Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Program:
14.00-22.00h
otevřený prostor, prezentace našich plánů, interaktivní tabule pro vaši zpětnou vazbu a komunikaci - "na co všechno a jak" náš prostor využít, "potřebujete ateliér - jaký by měl být?"; volné malování pro děti na téma "město tvých snů" a "na co potřebuješ prostor", po celou dobu chill hudba, djs tba..
vegan občerstvení od Sociální bistro Střecha, Chlebíček store
maté, matcha, limošky od Ultichá Mate CZ, káva, svařák atd.

od 17.00h-18.30h Workshop pro děti "Mami, tati - jak vypadá duše?"
Děti kreativní formou budou prozkoumávat svou duši. Jak taková duše vypadá? Kde všude může být v těle? Kolik váží? K čemu je dobrá a co nám může říkat? 
vhodné pro děti od 6-12 let, pod vedením Martiny z Green Doors

dále program ve spolupráci s Czech illustrators 
Czech illustrators podporuje Prostor39! 
Možná by právě tohle mohl být váš nový ateliér? Prostor pro pravidelné setkávání ilustrátorské komunity?
Nachystali jsme pro vás PROJEKCE & POKEC. 
PROJEKCE představí současnou tvorbu mladých ilustrátorů, tak jak jsme ji mapovali formou rozhovorů na www.czechillustrators.cz. POKEC (cca od 19h) seznámí s plánem setkávání na rok 2018. Vymysleli jsme témata (jako přednášky odborníků, vzdělávací panelové diskuze, besedy s mistry, společná piva), přijďte nám říct koho konkrétně chcete vídat a poslouchat.

Prostor39
Jak jsme už vyslali do světa – pracujeme na tom, abychom z bývalých skladů Universal v inspirativním industriálním prostoru uprostřed žižkovské zástavby vytvořili otevřené živé místo, které v sobě spojí fotografický ateliér, sítotiskovou dílnu, ateliér k pronájmu, zázemí pro coworking a především univerzální prostor pro workshopy, vzdělávání, setkávání a komunikaci. To vše s DIY přístupem a sociálním přesahem zaměstnávání lidí s duševním onemocněním.


Zpět na homepage