Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Malé oči 2018

Menu
náš tip
23.02. do 25.02.
18:00 - 23:00
Bio Oko
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Malé oči 2018

Vezmeme vás na další filmový výlet. Trochu jsme se porozhlédli po Velké Británii a část letošního programu pochází právě odsud. 

 
Cena: od 120 Kč
 
Bio Oko
Františka Křížka 460/15
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Vezmeme vás na další filmový výlet. Trochu jsme se porozhlédli po Velké Británii a část letošního programu pochází právě odsud. Velkou roli bude mít v letošním programu světově uznávané Aardman Animations, Ltd., jehož projekty jsou oceňovány nejen kritikou, ale především dětskými diváky.

Filmový program i letos doplní koncert pro celou rodinu a to Pískomil se vrací. Autoři písniček se od roku 2007 podíleli na repertoáru i živých koncertech projektu Kašpárek v rohlíku. V roce 2012 založili kapelu Pískomil se vrací a nahráli první album nazvané „A kdy už tam budem?“. Uvedeme v sobotu 24. 2. od 15.00.

Minulý rok měl velký ohlas seriálový maraton Návštěvníku. Letos jsme si proto pro vás na noc z pátku 23. 2. na sobotu 24. 2. přichystali filmy podle knižní předlohy brita Johna Ronalda Reuela Tolkiena. Trilogii Pána prstenů uvedeme samozřejmě s českým dabingem. Do sálu je možno si vzít spacáky a karimatky.

Protože jsme tvrdě proti jakékoliv diskriminaci, tak myslíme i během tohoto festivalu na dospělé, byť půjde o filmy užívající dětská témata. Půjde o projekce od 20.30 jak v sobotu 24. tak v neděli 25. 2.

Náročným zrakům malých diváků přinášíme opět program plný zaručených filmových lahůdek a interaktivních programů, během kterých nahlédnou do zákulisí kina i historie filmu. Festival se letos opět podívá z pražského Bia Oko i mimo Prahu, např. do brněnské Scaly nebo hradeckého Centralu.


Zpět na homepage