Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Na pláž

Menu
náš tip
22.02. do 29.03.
09:00 - 12:00
Beachklub Ládví o.s.
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Na pláž

Každé úterý a čtvrtek od 09:00 do 12:00 až do konce března 2018 bude k dispozici jeden kurt pro malé děti. 

 
Cena: Zdarma
 
Beachklub Ládví o.s.
Chabařovická 4
182 00, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

Ve čtvrtek 22. února se uskuteční v pražském Beachklubu Ládví akce Na pláž. Malé děti si pohrají na největším krytém pískovišti v Praze, vyzkouší plážový volejbal, probudí umělecký talent ve výtvarných dílnách Osmičky pro rodinu nebo si zaskáčou na nafukovacím hradu.

Maminky s dětmi mohou využívat kryté pískoviště v Beachklubu Ládví celou zimu. Každé úterý a čtvrtek od 09:00 do 12:00 až do konce března 2018 bude k dispozici jeden kurt pro malé děti. Jana Solomonová, radní Prahy 8 pro sport dodává: “Pískoviště je pro děti otevřené zcela zdarma. Na své si přijdou nejenom rodiče s dětmi, ale i mateřské školy.”

Pískoviště se nachází ve vyhřívané hale, skluzavka a bábovičky jsou připravené a pro rodiče i nejmenší je připravené posezení v s výhledem na pískoviště. Maminky si mohou pochopitelně dát kávu, čaj nebo něco sladkého na zub. Maminky si mohou i sami vyzkoušet zahrát plážový volejbal. “V úterý i ve čtvrtek dopoledne jsou připraveny beachvolejbalové tréninky s hlídáním dětí,” upřesňuje Matěj Brnka, sportovví manažer Beachklubu Ládví. Sportovní areál Beachklub Ládví leží 5 minut od metra C Ládví.


Zpět na homepage