Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Blue Man Group

Menu
náš tip
20.04. do 20.04.
20:00 - 20:00
Kongresové centrum
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Blue Man Group

Velmi populární a několikrát oceněný celosvětový fenomén poprvé navštíví Českou republiku.

 
Cena: od 910 Kč
 
Kongresové centrum
5. května 65
Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

BLUE MAN GROUP, velmi populární a několikrát oceněný celosvětový fenomén, poprvé navštíví Českou republiku v rámci svého světového turné. Vyhlášené scénické uvedení, nejvíc známé a uznávané díky hlavním protagonistům - triu plešatých a modrých umělců, se představí mezi 20. a 22. dubnem 2018 v pražském Kongresovém centru.  
K dnešnímu dni vidělo představení z produkce BLUE MAN GROUP více než 35 milionů lidí ve více než 20 zemích po celém světě. Nové světové turné představí oblíbené klasické kousky Blue Man společně s novinkami, protože program je neustále aktualizován a osvěžován novou hudbou, novými příběhy, vlastnoručně vyrobenými nástroji a nejmodernějšími technologiemi.
Spoluzakladatel Chris Wink říká: „Když jsme poprvé začali vytvářet představení zaměřené na tohle zvláštní neviňátko Blue Man, nikdy se nám ani nesnilo, kam nás zavede. Jsme poctěni, že můžeme naši show sdílet s lidmi v České republice i mimo ní. Jsme přesvědčeni, že v každém z nás rezonuje univerzální poselství radostného veselí a euforické oslavy, které Blue Man přináší.“
BLUE MAN GROUP vytvářejí zážitky, které se vzpírají jakékoliv kategorizaci a které berou diváky na zábavnou, inteligentní a vizuálně ohromující pouť. Vše vrcholí věhlasným finále Blue Man Group – atmosférou velkého mejdanu. Vystoupení BLUE MAN GROUP jsou doprovázena živou kapelou, jejíž divošské rytmy pomohou dovést představení k jeho nezapomenutelnému vyvrcholení.
Skupinu BLUE MAN GROUP založili v New Yorku v roce 1991 tři blízcí kamarádi - Chris Wink, Matt Goldman a Phil Stanton. Od svého
založení se jejich show uvádí trvale v Las Vegas, New Yorku, Orlandu, Bostonu, Chicagu a Berlíně a skupina absolvovala americká i celosvětová turné.
BLUE MAN GROUP také na světovém turné představili rockovou koncertní parodii „Megastar World Tour“ a produkovali mnoho alb, včetně na Grammy nominovaného titulu Audio a nedávno vydané desky THREE. V říjnu 2016 vydali svou první knihu Blue Man World.
Blue Man Group oslavili v roce 2016 25. výročí a v červenci letošního roku se pak stali plnohodnotnými členy týmu Cirque du Soleil. Ze skupiny 20 pouličních artistů ve svých počátcích v roce 1984 se Cirque du Soleil stal význačnou mezinárodní organizací zajišťující vysoce kvalitní artistická vystoupení se sídlem v Québecu. Společnost má nyní 4 000 zaměstnanců včetně více než 1 300 artistů z téměř 50 různých zemí. 
Pořadatel.


Zpět na homepage