Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Pozvánka na 3. ročník VOS-conu

Kajetánka Fest vol.2

Menu
náš tip
15.11. do 16.11.
10:00 - 18:00
Restaurace Vila Kajetánka
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Kajetánka Fest vol.2

Čeká vás den plný lokálních značek, dobrého jídla i pití a milých setkání. Festival se odehraje v klidném prostředí zahrady před vilou Kajetánka.

 
 
Restaurace Vila Kajetánka
Radimova
160 00, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Zveme vás na druhý Kajetánka Fest, který se bude konat před Vilou Kajetánka – v klidném a příjemném prostředí Prahy Břevnova.

Čeká vás den plný lokálních značek, dobrého jídla a milých setkání.

Festival je určen všem, kdo chtějí na chvíli zpomalit, zažít komunitní atmosféru a strávit čas venku s rodinou, přáteli nebo i sami se sebou.

Vila Kajetánka, Praha 6
Sobota 15. listopadu a neděle 16. listopadu

Přidejte se k nám – tvoříme místo, kde se lidé rádi potkávají.

*****

V rámci Kajetánka Festu jsme pro vás připravili dvě zážitkové degustace, které propojí svět gastronomie, vína a podzimní atmosféry Vily Kajetánky. Těšit se můžete na párování jídla s vínem pod vedením šéfkuchaře Luboše Rychvalského a na vinné masterclassy, během nichž ochutnáte výjimečná vína z Francie i z Moravy.

Párování jídla s vínem

Zažijte dokonalou enogastronomii – harmonii chutí, vůní a textur. Menu připravil šéfkuchař Luboš Rychvalský, který pro vás vytvořil kombinace plné podzimních tónů. Ochutnáte husí delikatesy dokonale napárované s vybranými víny z českých vinařství i francouzského Champagne.

Menu Luboše Rychvalského

Luboš je zkušený šéfkuchař, který vařil v Maroku i ve Francii, působil jako privátní šéfkuchař a znáte ho také z pořadů Kuchařky a Prima.

Můžete se v rámci menu těšit na:

- Amuse

- Foie gras chantilly / svatomartinské želé / brioška

- Champagne J.L. Vergnon CONVERSATION Grand Cru Brut

První chod

Kaldoun espuma / droby / čerstvé papardelle

Ryzlink rýnský 2023 TRADITIONNEL, pozdní sběr – suché – Vinařství Šamšula

Druhý chod

Prso / švestky / škvarky

Rulandské modré 2023, VOC – suché – Vinařství Kamil Prokeš

Třetí chod

Stehno / jablka / zelí

Frankovka GOLD 2022, pozdní sběr – suché – Vinařství Mikulica

Čtvrtý chod

Frgál / křížaly / hruškovice

Pálava 2024, pozdní sběr – polosladké – Vinařství Přítluky

 

Masterclass: vinné degustace

Objevte svět vína prostřednictvím tří tematických degustací vedených zkušenými sommeliéry. Každá z nich nabídne jiný pohled na terroir, styl i filozofii vinařství:

Champagne vs. svět – srovnávací degustace, která odhalí rozdíly mezi pravým Champagne a jeho světovými protějšky.

Domaine Chermette – Beaujolais – setkání s ikonou francouzského Beaujolais, plnou elegance a ovocnosti.

Vinařství Šamšula – ochutnávka moravských vín s osobitým rukopisem a respektem k přírodě.

 

Zažijte víkend plný chutí, inspirace a příjemné atmosféry v prostoru Vily Kajetánky.


Zpět na homepage