Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Vánoční slevy na gastronomické zážitky

Silvestrovské menu a oslavy

Menu
náš tip
31.12. do 31.12.
20:00 - 23:59
Restaurace Talíř
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Silvestrovské menu a oslavy

Silvestrovský večer, během kterého vás čeká slavnostní silvestrovský bufet, DJ hudba a novoroční přípitek.

 
Cena: 4 990 Kč
 
Restaurace Talíř
Václavské náměstí 779/16
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Čeká vás slavnostní silvestrovský bufet, DJ hudba a novoroční přípitek.

PŘEDKRMY:
Lososový gravlax s dipem z dijonské hořčice a kopru
Parmaská šunka s grissinami a melounem
Variace domácích paštik s brusinkovou omáčkou (se zeleným pepřem, ardenská, kachní)
Carpaccio z červené řepy s piniemi, sýrem cottage a rukolou
Kuřecí prsa s tuňákovou omáčkou, limetou, polníčkem a kapary

SALÁTOVÝ BAR:
Salát Caesar s česnekovými krutony
Míchaný zeleninový salát s bylinkovo-jogurtovým dresinkem
Řecký salát se sýrem feta a olivami
Variace trhaných listových salátů s vlašskými ořechy a sekanými jahodami
Tzatziki – studený okurkový salát s jogurtem a koprem

HLAVNÍ CHODY:
Hovězí picanha s omáčkou z červeného pepře
Losos pošírovaný v olivovém oleji s chilli a citrusovými segmenty
Filety ze pstruha s koprovým dipem
Grilované kuřecí prsíčko špikované krevetami
Variace řízečků (vepřové, drůbeží)
Krůtí prsíčka v hrubozrnné kořenicí směsi s houbovým ragú
Konfitovaná vodňanská kachna na medu s jablky
Kuřecí rolka se sušeným rajčetem
Bramborové gnocchi se smetanovým špenátem a parmazánem
Tagliatelle s rajčatovou omáčkou Arrabbiata a parmazánem

PŘÍLOHY:
Francouzské brambůrky Pommes Grenaille
Šťouchané brambory s kerblíkem
Basmati rýže s olivami
Variace českých knedlíků (houskové, bramborové, karlovarské)
Glazírovaná zahradní zelenina
Ratatouille (lilek, cuketa, paprika, rajčata)
Novoroční čočka
Dušené červené zelí

DEZERTY:
Jogurtový dort s ovocem
Medový koláč s ořechy
Jablečný koláč
Sachrův dort
Jahodový řez

PEČIVO:
Variace domácího pečiva – rohlíčky, houstičky, chlebánky
Sekt Pinot & Chardonnay, vinařství Obelisk
(1 láhev pro dvě osoby v ceně)


Zpět na homepage