Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  LEDŇÁČEK FEST

Štědrovečerní menu

Menu
náš tip
24.12. do 24.12.
17:00 - 21:30
Restaurace Talíř
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Štědrovečerní menu

Na Václavském náměstí jsme pro vás připravili slavnostní čtyřchodové menu, které spojí tradiční chutě Vánoc s lehkostí moderní gastronomie.

 
Cena: od 1 990 Kč
 
Restaurace Talíř
Václavské náměstí 779/16
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Zažijte kouzlo Štědrého večera v restauraci Talíř

Nechte starosti s vařením doma a dopřejte si vánoční večer, jaký si opravdu zasloužíte. V elegantním prostředí restaurace Talíř na Václavském náměstí jsme pro vás připravili slavnostní čtyřchodové menu, které spojí tradiční chutě Vánoc s lehkostí moderní gastronomie.

Čeká vás atmosféra plná třpytu světel, vůně Vánoc a dokonalý servis, díky kterému si budete moci užít čas se svými nejbližšími naplno – bez spěchu, bez stresu, jen s pohárem dobrého vína a vynikajícím jídlem.

Váš Štědrý večer se tak promění v nezapomenutelný zážitek – v harmonii chutí, vůní a sváteční nálady přímo v srdci Prahy.

Slavnostní štědrovečerní menu o 4 chodech

PŘEDKRM
Hovězí carpaccio z mladého býka z Eko farmy Tanvald, parmazán, rukola a kapary
Telecí tatarák, avokádo, ořechy a sýrový mousse s mangem, žlutá ředkev
Variace červené a žluté řepy s pěnou z kozího sýru a emulzí ze zeleného čaje a limety
Sýrový dortík s vlašskými ořechy a švestkovým chutney

POLÉVKA
Tradiční vánoční rybí polévka s máslovými krutony
Kachní kaldoun se šunkovou roládou a kořenovou zeleninou

HLAVNÍ CHOD
Tradiční smažený kapr z Třeboňského rybníka s domácím bramborovým salátem a pečeným citronem
Pečená kachní roláda s mandlovou nádivkou, špenátovo-bramborové pyré, kachní jus
Hovězí líčka na zelenině, šafránové brambory a vinná omáčka z červeného vína, romanesco
Smažená vinná klobása s domácím bramborovým salátem
Krupeto s hříbky, zdobené rukolou a cherry rajčaty
Makový koláč s vanilkovou omáčkou, griotkou a cherry třešní
Vanilkové profiteroles přelité čokoládou


Zpět na homepage