Přijďte si užít Velikonoční brunch v restauraci Monastiq a vyzkoušejte si zábavné zdobení vajíček.
Velikonoce jsou oslavou života a přicházejícího jara. Pokud si chcete během těchto dnů dopřát něco opravdu výjimečného, navštivte s rodinou a přáteli hotel Mandarin Oriental, Prague. Ten si pro vás připravil nejen velikonoční brunch, ale také workshop zaměřený na zdobení kraslic, který povede zkušená malérečka.
Oblíbený velikonoční brunch formou bufetu proběhne na Velikonoční neděli, 20. dubna, od 12:00 do 15:00 v restauraci Monastiq hotelu Mandarin Oriental, Prague. Hosté se mohou těšit na lahodné předkrmy, jako je uzený lososový chléb s koprovým dipem, libanonský salát Fattoush s křupavým pita chlebem, trhané kukuřičné kuře v sendviči, klasický Quiche Lorraine nebo bagel s plátky roastbeefu, červenou cibulí a hořčičným dresinkem.
Mezi hlavními chody se objeví jehněčí ragú se zeleninou, pečené kukuřičné kuře nebo fish cakes s citronovou majonézou. Sladkou tečkou na závěr pak bude výběr sladkých delikates. Těšit se můžete třeba na vanilkovo-jahodový dort, medový dort s meruňkami, bezlepkové tartaletky s mučenkou nebo čokoládovou fontánu s ovocem.
Během brunche si budete moct vyzkoušet také kreativní workshop zaměřený na zdobení kraslic. Tímto tradičním českým řemeslem vás provede zkušená malérečka.