Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Speedway Grand Prix 2023

Menu
náš tip
02.06. do 03.06.
18:45 - 21:45
Speedway Stadion Marketa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Speedway Grand Prix 2023

Závody motorek.

 
 
Speedway Stadion Marketa
U Vojtěšky 11
16201, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

V roce 2023 se v Praze opět uskuteční juniorský světový šampionát. V pátek 2. června se uskuteční SGP2 (pod oficiálním názvem FIM SGP2 of Czech Republic), kde budou o cenné body do juniorského šampionátu MS bojovat ti nejlepší světoví jezdci do 21 let. Na startu nebudou chybět ani minimálně tři čeští jezdci, a to jeden na divokou kartu a dva náhradníci v každém z uvedených závodů.

V roce 2023 se v Praze tradičně uskuteční nejprestižnější plochodrážní seriál o titul mistra světa. V sobotu 3. června čeká fanoušky ploché dráhy jeden ze závodů seriálu Mistrovství světa - Velká cena České republiky (pod oficiálním názvem 2023 FIM Speedway Grand Prix of Czech Republic), aneb souboj těch nejlepších světových jezdců současnosti. Na startu břevnovského stadionu v Praze nebude chybět Tak Woffinden, Bartosz Zmarzlik nebo Martin Vaculík. Na startu se objeví minimálně tři čeští jezdci, a to jeden na divokou kartu a dva náhradníci v každém z uvedených závodů.


Zpět na homepage