Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Den dětí na Lodi Tajemství

Menu
náš tip
01.06. do 01.06.
14:00 - 18:00
Divadelní loď Tajemství
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Den dětí na Lodi Tajemství

Pro naše nejmenší (a nejmilejší) návštěvníky jsme opět připravili Dětský den na lodi Tajemství!

Divadelní loď Tajemství
Rašínovo nábřeží
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Tvořivé odpoledne s výtvarnicí Bárou Hubenou a pohádkové příběhy od Justina Svobody:

Harmonogram:
14:00 – 18:00 Dřevěná dílna Báry Hubené
15:00 – 16:00 Justin Svoboda: Pohádky z celého světa

Dřevěná dílna Báry Hubené
Chcete si vyrobit loutku nebo hračku ze dřeva? Přijďte do Dřevěné dílny, vyvrtejte do dřeva díru, zatlučte hřebíky, přilepte látku a odneste si domů marionetu, kytaru, foťák, ptáčka, rybičku, nebo odplujte na vlastnoručně vyrobené lodičce.
Dílnu vede výtvarnice a scénografka Bára Hubená, věk účastníků tvořivé dílny je neomezen… Příspěvek na materiál: 50 Kč – 200 Kč.

Bára Hubená je loutkářka, hračkářka, scénická výtvarnice. Po studiu na Střední uměleckoprůmyslové škole, obor hračka, a na Divadelní akademii múzického umění, Katedra alternativního a loutkového divadla, byla osm let scénografkou Dejvického divadla. Loutkové výpravy vytvořila také pro Naivní divadlo Liberec, Říši loutek, Buchty a loutky, Hafan studio nebo Bratislavské bábkové divadlo. 20 let vyrábí dekorace a loutky pro divadelní spolek LokVar . Od roku 2006 vede pravidelné kurzy Dřevěné dílny pro děti. S veřejností vyrábí hračky a loutky ze dřeva na festivalu Loutkářská Chrudim, Ejhle loutka, Aréna bratří formanů, Hrnčířské trhy Beroun a Kampa, Folkové prázdniny….
Justin Svoboda: Pohádky z celého světa
Pohádkové příběhy z celého světa vhodné pro červnové sezení na pontonu lodi Tajemství. Jaké a o čem, to bude záležet i na vás. Vaším průvodcem bude vypravěč Justin Svoboda. Vstupné do klobouku.
Justin Svoboda, vypravěč, herec a moderátor, propagátor storytellingu v Čechách, otec dvou dětí, vysoký muž s šednoucími vousy.


Zpět na homepage