Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Duchové Starého Města - Procházka pro rodiny s dětmi

Menu
náš tip
19.03. do 31.12.
14:00 - 16:30
Procházky Prahou pro rodiny s dětmi
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Duchové Starého Města - Procházka pro rodiny s dětmi

Vydejte se s námi na tajuplnou výpravu v centru Prahy, na jejímž konci vysvobodíte ducha rytíře v Platnéřské ulici z jeho prokletí!

 
Cena: od 250 Kč
 
Jakpřežítdovolenou.cz
Steinerova 974/20
149 00, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Vydejte se s námi na tajuplnou výpravu v centru Prahy, na jejímž konci vysvobodíte ducha rytíře v Platnéřské ulici z jeho prokletí! Jak? K tomu vám pomůže certifikovaný průvodce v převleku a hlasy.

Během výpravy navštívíte známé památky i skrytá zákoutí v okolí Staroměstského náměstí v Praze, o kterých se dozvíte historické zajímavosti. Setkáte se s 12 duchy historických osobností nebo strašidel, zaposloucháte se do jejich příběhů a pověstí.

Rodinná hra začíná i končí na Mariánském náměstí, projdeme se po Staroměstském náměstí, kolem Maiselovy synagogy, Karolina a Klementina a zabloudíme do Ungeltu nebo Karlovy ulice.

Tajemná výprava za vysvobozením rytíře z Platnéřské vám zabere 2 hodiny, ujdete během ní necelé 3 km a na jejím konci vás čeká malý dárek.

Všem registrovaným pošleme cca 24 hodin před začátkem výpravy organizační informace. Začínáme i končíme na Mariánském náměstí, nedaleko stanice metra Staroměstská. Vyrážíme za každého počasí, výpravu rušíme jen při jeho extrémní nepřízni.

Doporučený věk: od 7 let


Zpět na homepage