Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Den dětí v Tržnici

Menu
náš tip
01.06. do 01.06.
11:00 - 18:00
Holešovická tržnice
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Den dětí v Tržnici

Zažijte Den dětí v Holešovické tržnici!

 
Cena: 80 Kč
 
Holešovická tržnice
Bubenské nábřeží 306/13
170 04, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Navazujeme na úspěšný minulý ročník a opět pro vás a vaše ratolesti chystáme spoustu tvoření, kreativní zábavy, dílniček, pokusů, her a dalších zážitků. Do objevování se můžou děti vrhnout samy nebo s vaší pomocí, záleží jen na vás, jak moc si chcete hrát.

Čeká vás architektura, upcyklace, fyzikální a chemické pokusy, deskové hry, kutilské dílničky, didaktické loutkové divadlo, knižní vydavatelství, výtvarné dílny i pohybové aktivity. A to je jen malý výčet toho, na co se můžete těšit. Na programu se podílá přes 30 pečlivě vybraných účastníků – zájmových spolků ale i zavedených institucí či značek, lektorů, zkušených profesionálů i nadšenců. Možná právě tady bude vaše dítě poprvé držet v ruce pilku, objevíte v něm skrytého scénografa, začne žonglovat nebo udělá první fyzikální pokus. Přijďte to společně zažít!

Kromě rozsáhlého programu nebudou chybět dobroty k jídlu a pití a koncert pro celou rodinu v podání oblíbeného uskupení Bombarďák. I když je koncert určený primárně dětem, nudit se nebudou ani dospělí. Divoké písničky, ztřeštěné tanečky a interaktivní komunikace s publikem vás zaručeně vytáhnou společně na parket.

Den dětí bude letos hostit také zastávku PokéTour, akce, na které se všechno točí kolem Pokémonů. Na své si přijdou děti i dospělí – hráči, sběratelé, nebo zkrátka jen nadšenci do Pokémonů. Na akci si můžete vyměňovat kartičky, zahrát si Pokémon TCG, soutěžit nebo i nakoupit karty.

Těšíme se na vás na Den dětí v Holešovické tržnici!

Poznámka: Program akce je vhodný především pro děti ve věku 5–14 let.


Zpět na homepage