Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Poltergeist - úniková hra

Menu
náš tip
01.01. do 31.12.
08:00 - 23:59
THE CHAMBER Escape Game Prague
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Poltergeist - úniková hra

Jedna z TOP 10 hororových únikovek na světě nyní v Praze!

THE CHAMBER Escape Game Prague
Petrské náměstí 1186/1
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Jakou cenu jste ochotni zaplatit za vlastní zvědavost? V komunistickém Československu se před čtyřiceti lety spustil nebezpečný vědecký experiment, který se vymkl kontrole. Existují totiž i dveře, které by raději měly zůstat zavřeny.

V 70. letech 20. století zkoumal mezinárodní vědecký tým jevy souhrnně označované jako „Poltergeist“. Šlo o zvláštní paranormální úkazy projevující se například telekinetickými jevy, výkyvy elektromagnetického pole, nevysvětlitelnými výpadky elektřiny atd.

Postupně se zjistilo, že se tyto jevy objevují především v okolí určitého senzibilního typu osob. Několik z nich bylo vybráno, aby se zúčastnily experimentu, při kterém jim byla do těla vpravována stimulující látka, která měla povzbudit četnost i sílu zkoumaných jevů.

Jedna z teorií pokoušejících se úkazy vysvětlit tvrdila, že po stimulaci dochází k jakémusi spojení normálního a paranormálního světa, které ovlivňuje mysl zkoumaného „subjektu“ a propůjčuje mu za cenu ztráty vlastního vědomí nevšední schopnosti. Zkoumalo se především využití těchto jevů pro vojenské účely.

Jenže nedlouho po startu projektu se v přísně tajném výzkumném zařízení v Praze začaly věci vymykat kontrole. Projekt POLTERGEIST musel být z dosud neznámých důvodů a beze stop předčasně ukončen a objekt byl zasypán pod zemí.

Nedávno se našemu týmu podařilo odkrýt zazděné dveře, které by mohly být jedním z únikových východů z komplexu. Odvážíte se podívat dovnitř a získat důkaz o pečlivě utajovaném vědeckém experimentu?

Základní údaje:

  • horor

  • 60 minut

  • 2–6 hráčů (doporučený počet 2–4)

  • nizká náročnost

  • nevhodná pro děti

  • do 15 let v doprovodu dospělého


Zpět na homepage