Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Vynášení Morany aneb Vítání jara

Menu
náš tip
26.03. do 26.03.
13:00 - 17:00
Stanice techniků DDM hl. m.Prahy
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Vynášení Morany aneb Vítání jara

V neděli 26. března proběhne od 13 do 17 hodin ve Stanici techniků DDM hl. m. Prahy šestý ročník akce Vynášení Morany aneb Vítání jara.

Stanice techniků DDM hl. m.Prahy
Pod Juliskou 2a
16000, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Rozloučení se zimou proběhne v duchu lidových tradic. Pro návštěvníky budou připraveny výtvarné a rukodělné workshopy nejen s velikonoční a jarní tematikou. DDM Praha Suchdol si pro vás připravilo vyrábění květinových věnců a DDM Prahy 6 vám zase pomůže s výrobou hudebního nástroje do průvodu.
V dřevodílně se potom uskuteční workshop na vyrábění dřevěné řehtačky. Kapacita workshopu je omezená a přihlášení probíhá na našem webu v sekci “Akce”. Těšit se můžete i na pečení domácích housek. Pro milovníky sportu bude ve dvoře připravený workshop s hopsadly.

O bohatý kulturní program se postará kapela Herky, akrobati s HOPsej.cz, oblíbený dětský folklórní soubor Makovičky a divadelní soubor Dramec.
V 16 hodin se všichni účastníci vydají v průvodu společně s hudebníky a obřími maskami podél Vltavy do Stromovky. Průvod bude zakončen spálením Morany, kterou následně pošleme po vodě zpět do podsvětí.


Zpět na homepage