Večer ve znamení islandských chutí. Těšit se můžete na degustaci a informace přímo od dodavatelů ryb z Islandu. Poznání i chuťový zážitek.
Degustační menu obsahuje 5 pokrmů. Okouník mořský bude připraven jako zavináč se smrkovým olejem, jalovcem a ginem. Siven arktický marinovaný shio koji poté grilovaný a podávaný s tom kha omáčkou. Jazyk nepravý upravený na páře s mladým bambusem a cizu pyré. Treska obecná se promění na grilu v dokonalost samou a doprovod jí bude dělat variace květáku, lanýž a bir blank neboli rybí omáčka. Na menu nesmí chybět losos. V PRU58 bude podáván jako gravlax s řepou. Milovníci vína ocení vytříbenou vinnou degustaci.
Opravdu zajímavý večer má omezený počet míst. Tedy je nutná rezervace předem. Proto neváhejte a učiňte tak, co nejdříve.