Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Těla ve vitríně - nedělní Ateliérovka pro děti

Menu
náš tip
29.01. do 29.01.
14:00 - 16:00
Artpark
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Těla ve vitríně - nedělní Ateliérovka pro děti

Nenechte si ujít poslední kreativní workshop k výstavě fragilités!

 
Cena: od 30 Kč
 
Artpark
Alšovo nábřeží 12
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Poslední Ateliérovka v Artparku k výstavě fragilités se koná v neděli 29. ledna od 14:00. Děti se na ní mohou naučit tvořit jako Louise Bourgeois, jedna z nejvýznamnějších průkopnic umění 20. století. Po vzoru jejích šitých soch si na workshopu vytvoří vlastní sošky z různých látek a k jejich zakonzervování si vyrobí jedinečnou průhlednou vitrínu. Workshop mimo jiné rozvíjí dovednost přesného měření, preciznost a práci s látkami a jehlou.

Rodiče mohou dětem pomoci tvořit, nebo si mezitím nerušeně projít výstavu fragilités, na které naleznou mimo jiné i dílo Couple od Louise Bourgeois. Výstava 29. ledna končí. Vstup na ni je volný.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji síti GoOut zde, v případě volné kapacity pak přímo před dílnou na pokladně Galerie Rudolfinum.

Vstupné: 90 Kč / 30 Kč doprovod

Kapacita: maximálně 15 účastníků

 

___
Workshop Těla ve vitríně je součástí cyklu výtvarných dílen s názvem Ateliérovky. Cyklus je určený pro děti ve věku od 7 do 14 let, ale také pro rodiče i širokou veřejnost a jeho cílem je přinášet inspiraci k vlastní umělecké tvorbě. Ke každé dílně vydává Galerie Rudolfinum nový ilustrovaný pracovní list, který je volně dostupný na webových stránkách galerie zde.


Zpět na homepage