Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Ladovské Vánoce v Centru Černý Most

Menu
náš tip
01.12. do 06.01.
Centrum Černý Most
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Ladovské Vánoce v Centru Černý Most

Umíte si představit, že se ocitnete uprostřed jedné z roztomilých vesniček z obrazů Josefa Lady?

 
Cena: Zdarma
 
Centrum Černý Most
Chlumecká 765/6
198 19, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

 

Josef Lada se svou tvorbou zapsal do srdcí nás všech právě ve spojitosti se zimní tematikou. Centrum Černý Most se proto rozhodlo jeho odkaz v adventním čase oživit a letošní výzdobu i vánoční program inspirovat jeho motivy. Na co všechno se můžete těšit?

Ladovská vesnička

V Centru Černý Most na vás čeká unikátní Ladovská vesnička, ve které najdete originální kostýmy z pohádek i rodný domek Josefa Lady v Hrusicích. Nejmenší si mohou vyzkoušet uplést vánočku, vyfotit se s postavami z pohádek nebo se jako jedna z nich obléknout. Nechybí ani čertovské doupě nebo scény z pohádky o Mikešovi.

Tvořivá dílna pro děti

Až do 18. prosince probíhají v Ladovské vesničce každý adventní víkend zábavné workshopy pro děti. Z každého workshopu si děti odnesou vlastní výrobek. Stačí dorazit kteroukoliv adventní sobotu či neděli v čase od 10 do 17 hodin na Centrální náměstí s dobrou náladou!

Více informací najdete na www.vanocenacernaku.cz 

 

K zimě nepochybně patří i lední brusle! Zabruslit si před Centrem Černý Most můžete každý den včetně víkendů. Bruslení pro jednu osobu vyjde na 120 Kč za 60 min, děti do 5 let mají vstup zdarma. Na místě je také možné zapůjčit vybavení. Více informací najdete na www.centrumcernymost.cz .


Zpět na homepage