Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Michal Gabriel: Otvírač srdcí

Menu
náš tip
22.11. do 29.01.
13:00 - 18:00
Karpuchina Gallery
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Michal Gabriel: Otvírač srdcí

Nová výstava představí zbrusu nová díla českého autora Michala Gabriela.

Karpuchina Gallery
Rybná 22
11000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Karpuchina Gallery, progresivní galerie současného umění, která sídlí v Rybné 22 v centru Prahy, představí 22. listopadu v 18 hodin na úvodní vernisáži díla českého autora Michala Gabriela. Výstava Otvírač srdcí potrvá do 29. ledna. Název výstavy je inspirován stejnojmenným megalitem, který autor nalezl na šumavských stráních. 

„Znovuobjevování šumavské mystiky. Prastaré menhiry ukryté na místech, o kterých mapy sice vědí, ale odmítají k nim dovést. Procházka jako způsob prožívání prostoru i východisko z každodennosti. To jsou úhelná témata nového vizuálního projektu Michala Gabriela koncipovaného pro pražskou Karpuchina Gallery, v němž rezonují osobní příběhy i vzpomínky z dětství. Nový cyklus 3D pohledů upřených do krajiny je zároveň úvahou o dematerializaci sochy, při níž se detailní odraz reality bortí do polygonů,” konstatuje kurátor výstavy Radek Wohlmuth. 


Zpět na homepage