Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Plavecký bazén

Menu
náš tip
12.10. do 30.04.
07:00 - 21:30
Výstaviště Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Plavecký bazén

Bazén prošel rekonstrukcí, nyní můžete užívat jak šest plaveckých drah, tak dvě sauny a také vylepšené šatny nebo pohodlné parkování u bazénu.

 
Cena: od 120 Kč
 
Výstaviště Praha
Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Teplota vody zůstává na příjemných 27°C a nemusíte se tak bát, že u nás zmrznete. Představte si, jak skáčete do krásně vyhřáté vody a kocháte se výhledem. Takhle příjemně se můžete cítit v našem plaveckém bazénu, kde má voda teplotu 27 °C a okolní vzduch 30 °C. V bazénu si ale kromě vodního lenošení můžete pěkně potrénovat, protože na vás čeká šest plaveckých drah. Od října 2022 máme navíc i finskou a biosaunu. A také zaparkujete pohodlně hned vedle haly.

Nově pro vás máme v plaveckém bazénu dvě sauny a to finskou a biosaunu.

Klasická suchá finská sauna prohřejte váš organismus zevnitř. Teplota sauny je 80–90 °C, vlhkost 10–20 %.

Oproti tomu biosauna dokonale kombinuje dvě prostředí – finskou saunu a parní lázeň. Teplota sauny je 50–60 °C, vlhkost 30–60 %. Díky příjemnějšímu prostředí biosaunu mohou využívat děti nebo starší lidé. Pokud vám tedy nevyhovuje suchý vzduch a vysoké teploty ve finské sauně, je pro vás biosauna ideální volbou.

Kapacita obou saun je 12 osob, sauny jsou společné (muži a ženy) po celou otevírací dobu. Prostěradlo vám rádi zapůjčíme zdarma, pod zálohou 200 Kč. Z hygienických důvodů jsou povolené prostěradla pouze z recepce bazénu. Saunu si rezervovat nemusíte, stačí přijít během otevírací doby, kterou si jednoduše ověříte v rozpisu.


Zpět na homepage