Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Krampus show

Menu
náš tip
26.11. do 26.11.
Výstaviště Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Krampus show

Nenechte si ujít jedinečnou a děsivou Krampus show a užijte si peklo plné temných postav. Takové v Praze dosud nebylo!

 
 
Výstaviště Praha
Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Do Malé sportovní haly na Výstavišti zavítá více jak 60 krampus čertů z proslulých rakouských průvodů. Na akci s ďábelskou atmosférou můžete očekávat i program v podobě ohňového vystoupení skupiny Pyroterra a hudební doprovod Dje. Předpověď počasí sledovat nemusíte, v Malé sportovní hale na vás pršet ani sněžit nebude!

Akce je rozdělená na odpolední „Krampus family show“ a večerní „Krampus night show.“

Krampus family show 16:00–18:00 hod. – je vhodná pro rodiny s dětmi ve věku 3–10 let a představí se na něm 30 krampus čertů i andělé. Je připraven i worskhop pro děti a malování na obličej.

Krampus night show 20:00–22:00 hod. – je určená pro dospělé a děti od 10 let, po celou dobu bude probíhat pyrotechnická a ohňová show. Bude tady řádit 60 krampus čertů a večerem bude provázet Dj.

Focení s Krampus čerty 12:00–19:00 hod. – zarezervujte si Krampus čerty jenom pro sebe a pořiďte si s nimi originální selfie. Fotit se může max. 5 osob po dobu 10 min.


Zpět na homepage