Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

BEERfesto Vol. III

Menu
náš tip
22.09. do 25.09.
18:00 - 21:30
Manifesto Anděl
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
BEERfesto Vol. III

BEERfesto již potřetí v Manifestu Anděl - pivo na výsluní! Těšte se na unikátní spojení piva všech druhů a nekonečných kombinací světového jídla.

Manifesto Anděl
Ostrovského 34
150 00, Praha 5 - Smíchov
Vizitka pořadatele 
 

Přátelé, přišlo září a s ním i čas posvícení! Pivo teče proudem, hoduje se o sto šest. A Manifesto je přímo stvořené pro takové radovánky.

Festival věnovaný pivu je zpět a potrvá 4 dny. Opět budete mít příležitost si vychutnat a ochutnat známé i neznámé druhy piv a nejen těch českých. Těšit se můžete na speciály i klasiky na výčepu. Pro milovníky piva máme i tupláky, speciální 1 litrové pivní sklenice!

V jednotlivých restauracích bude k dostání řada importovaných piv, např. Mango Sour u americké restaurace Dirty Dog, vybrané ležáky z Badflashu ukrajinské restaurace Barva.Řecké pivo Mythos je k ochutnání v restauraciYaya's Meat and Seafood a japonská piva Asai či Kirin v restauraci Taiko RamenBar. BEERfesto bude příležitost k pivnímu objevování.

Zima vám nebude. Manifesta převlékneme do podzímního hávu, takže máme zastřešení, ohřívače a deky.


Zpět na homepage