Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Hraj Prahu!

Menu
náš tip
12.07. do 31.12.
00:00 - 23:59
Magistrát hl. m. Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Hraj Prahu!

Myslíte si, že znáte Prahu na jedničku? Ověřte si to s novou zábavnou hrou HRAJ PRAHU! Provede vás nejen historií a současností města.

Magistrát hl. m. Praha
Mariánské nám. 2
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Hra vás provede také projekty, které se realizují díky evropským fondům. Na úspěšné soutěžící čeká výhra!

Projděte si stanoviště podle svého

Jak se pustit do hry? Je to jednoduché. Stáhněte si aplikaci HRAJ PRAHU!, vyberte si okruh, nahrajte ho a můžete se vydat do terénu. Když budete poblíž lokace, ke které se váže otázka, zobrazí se vám na mapě interaktivní bod. K některým otázkám najdete nápovědu, většinou v místě, kde se zrovna nacházíte. Stanoviště s otázkami jsou barevně rozdělená do tří kategorií podle počtu bodů, které lze získat za správně zodpovězené otázky. Jednotlivá zastavení si můžete projít v libovolném pořadí a tehdy, kdy se vám to hodí. Když se vám podaří získat minimální počet bodů, můžete se těšit na odměny. Během hraní hry nejste omezeni časovým limitem, hru je možné absolvovat i jako procházku s kočárkem.

Těšte se na zajímavé odměny

Máte dost bodů? V cílové stanici, kterou je CAMP (Centrum architektury a městského plánování) v rámci Institutu plánování a rozvoje hlavního města Prahy (Vyšehradská 51, Praha 2), si můžete vyzvednout turistickou vizitku. Navíc dostanete slevu na vstupenku do Botanické zahrady Praha nebo dětskou vstupenku zdarma do vybraného střediska Planetum, tedy do Planetária Praha, Štefánikovy hvězdárny nebo Hvězdárny Ďáblice. Množství slevových kuponů je omezené, takže se pusťte do hraní co nejdřív, ať vám neutečou.


Zpět na homepage