Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Kávové drinky v Le Palais

Menu
náš tip
08.06. do 31.08.
Le Palais Art Hotel
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Kávové drinky v Le Palais

Stavte se třeba na klasické Espresso Martini, ikonický kávový koktejl, který vznikl v 80. letech v Londýně.

Le Palais Art Hotel
U Zvonařky 1
120 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Le Palais Art Hotel Prague v klidné části Vinohrad sálá atmosférou konce devatenáctého století, kdy Evropa žila uhrančivým a bohatým stylem Belle Époque. Elegantní, ale přesto stále uvolněnou atmosféru doplňují ve všech částech hotelu umělecká díla, své umění návštěvníkům Le Palais předvádí i tým profesionálů ve fine dining restauraci Artista. Na menu nově přibydou vynikající L’OR kávové drinky, které se stanou lákavým zpestřením horkých odpolední i příjemných večerů. Stylové osvěžení si lze vychutnat i na terase s překrásným výhledem na Prahu.

Restaurace Artista je ideálním místem pro milovníky kvalitní gastronomie. Nabízí inovativní a nekonvenční českou i zahraniční kuchyni. Gastro tým Le Palais Art Hotelu Prague klade důraz na použití pouze těch nejlepších surovin. Nejinak tomu je i s kávou, hoteloví baristé nabídnou návštěvníkům po skvělém obědu či večeři šálek lahodné, prémiové kávy L’OR Professional.

Odpoledne i večery si lze nyní zpříjemnit novinkou v menu restaurace a lobby baru, L’OR kávovými drinky. Stavte se na klasické Espresso Martini, ikonický kávový koktejl, který vznikl v 80. letech v Londýně. Stylový drink z tradiční bondovské sklenky si vychutnejte v krásném lobby baru nebo na terase restaurace s dechberoucím výhledem. Při horkém odpoledni si pohled na Prahu užijte s osvěžující BIO Café Lemonade. Ledový drink ze silného espressa se záplavou citrónů vás na sluníčku nenechá usnout. 


Zpět na homepage