Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Letní Letná

Menu
náš tip
11.08. do 31.08.
19:00 - 23:00
Letní Letná
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní Letná

Francouzská novocirkusová legenda, temperamentní akrobaté ze Španělska a skandinávští miláčci publika. Letní Letná představuje pestrý program.

 
Cena: 750 Kč
 
Letní Letná
Letenské sady
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Festival Letní Letná do necelých tří týdnů koncentruje to nejlepší z tuzemského i zahraničního nového cirkusu, divadla a hudby. Jedná se tak o jedinou přehlídkou svého druhu a rozsahu v České republice a okolních zemích.

Návštěvníky čeká kromě večerních představení i bohatý divadelní program pro děti a také doprovodný program, který je pro ně připraven z velké části zdarma a vyplňuje celý den. Od workshopů přes výtvarné či cirkusové dílny až po koncerty a open-air akce. Pro děti jsou připraveny i dva druhy příměstských táborů. A především hlídání během představení.

Ve festivalovém areálu, který se od svého založení nachází v Letenských sadech, jednom z největších zelených parků v centru Prahy, je několik odpočinkových zón, stánků s občerstvením i barů. Návštěvníci v něm tak mohou pohodlně strávit celý den. Prostor je samozřejmě přizpůsoben i pro hendikepované.


Zpět na homepage