V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ochutnejte letní dezert Nebesky od Besky a pomozte dobré věci.
V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ke zdejšímu týmu se coby „dobroexternista“ připojila další známá osobnost – po Evě Samkové či Benu Cristovaovi je to Veronika Dinišová alias Besky.
Vítězka 5. řady soutěže MasterChef Česko společně s Klárkou Řezníčkovou, pastry chefkou Červeného jelena, vytvořila skvělý letní dezert Nebesky od Besky. Koule s peříčkem z bílé čokolády ukrývající mangový mousse a maracujový střed, v základu s Malibu a kokosem….
Neodolatelná delikatesa je v Červeném jelenovi v prodeji od 9. 5. po limitovanou dobu. Výtěžek půjde na konto nadace ADRA, kterou Besky podporuje.