Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Dobropečení s vítězkou MasterChefa

Menu
náš tip
09.05. do 22.05.
12:00 - 23:00
Červený Jelen
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Dobropečení s vítězkou MasterChefa

V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ochutnejte letní dezert Nebesky od Besky a pomozte dobré věci.

Červený Jelen
Hybernská 1034/5
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

V oblíbené pražské restauraci Červený jelen pokračují v konání dobrých skutků. Ke zdejšímu týmu se coby „dobroexternista“ připojila další známá osobnost – po Evě Samkové či Benu Cristovaovi je to  Veronika Dinišová alias Besky. 

Vítězka 5. řady soutěže MasterChef Česko společně s Klárkou Řezníčkovou, pastry chefkou Červeného jelena, vytvořila skvělý letní dezert Nebesky od Besky. Koule s peříčkem z bílé čokolády ukrývající mangový mousse a maracujový střed, v základu s Malibu a kokosem…. 

Neodolatelná delikatesa je v Červeném jelenovi v prodeji od 9. 5. po limitovanou dobu. Výtěžek půjde na konto nadace ADRA, kterou Besky podporuje.


Zpět na homepage