Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Letní scéna divadla Studio DVA

Menu
náš tip
04.07. do 18.07.
19:30 - 22:00
Výstaviště Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Letní scéna divadla Studio DVA

Jednu ze dvou pražských letních scén divadla Studio DVA najdete letos na Výstavišti nedaleko Maroldova panorámatu a Bruselské cesty. 

 
Cena: od 599 Kč
 
Výstaviště Praha
Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Před představením se můžete projít např. přilehlým parkem Stromovka s půvabnými přírodními scenériemi. Kromě osvědčených titulů z repertoáru divadla jako jsou 4 sestry, Líbánky na Jadranu, Vše o mužích či Sex pro pokročilé, bude hlavním lákadlem hraní pod širým nebem novinková komedie z pera Patrika Hartla LOVCI BOBRŮ.

Představení začínají v 19:30 hod. a 20:00 hod., vstup do areálu je umožněn vždy hodinu před začátkem představení. Pokladna je na letní scéně otevřena vždy v den konání představení od 17:30 hod. až do začátku představení.
Navíc pro zpříjemnění divadelního zážitku je letos připraveno vylepšení – elevace hlediště a pevná podlážka pod všemi řadami. 
Produkce se konají i za deště a nepříznivého počasí. Jeviště je kryté a diváci dostávají v případě deště pláštěnky. Používat deštníky během představení je zakázané. Toalety jsou zajištěny v areálu Výstaviště (cca 50 m od místa konání). Na místě bude samozřejmě k dispozici i stánek s občerstvením. 


Zpět na homepage