Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Velký knihař → intenzivní knihařský kurz

Menu
náš tip
11.05. do 15.06.
17:30 - 20:00
Reformát
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Velký knihař → intenzivní knihařský kurz

Naučte se základy knihařského řemesla a staňte se velkými knihaři či knihařkami.

 
Cena: 4 500 Kč
 
Reformát
U Studánky 241/29
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Naučte se základy knihařského řemesla a staňte se velkými knihaři či knihařkami. Během 6 lekcí vás seznámíme s knihařskými materiály, představíme několik knižních vazeb a ukážeme, jak pracovat s knihařskými stroji v naší dílně. Pomůžeme vám rozvinout vlastní návrhy tak, abyste je dotáhli do designově čisté podoby a z kurzu si krom nových zkušeností odnesli hotové produkty, jakými jsou sešit, deník/skicák a fotoalbum.

Proč na kurz k nám?

/ Přistupujeme k tvorbě udržitelně, upcyklujeme nevyužité materiály. Veškerý papír v naší dílně pochází z druhé ruky.
/ Po dobu trvání kurzu můžete využívat zázemí knihařské dílnypro práci na svých projektech i mimo čas lekcí zdarma. Stačí si předem rezervovat termín.
/ Záleží nám na individuálním přístupu a pohodové atmosféře, proto pravidelné kurzy otevíráme nově pro nižší počet účastníků.

Lektorka MgA. Kamila Nováková

Na Sutnarce prošla ateliéry Kniha a tvarování papíru a Grafický design. Diplomovala příručkou ručně šité vazby Kniha, nůžky, papír. Výchozím bodem její tvorby je vždy materiál, a zajímá ji při tom jeho různorodost a řemeslné zpracování. Vedení workshopů a kurzů vnímá jako partnerskou výměnu zkušeností a přístupů.

/ termín kurzu: 11/05 – 15/06
/ každou středu od 17.30–20.00
/ délka jedné lekce je 2,5 hodiny
/ studenti navštíví celkem 6 lekcí
/ kapacita kurzu je max. 6 studentů
/ vhodné od 14 let
cena zahrnuje veškerý materiál, komponenty a zaučovací lekci pro možnost individuálního využívání knihařské dílny po dobu trvání kurzu i mimo čas lekcí (po předchozí rezervaci, během otevírací doby obchodu)


Zpět na homepage