Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Operitiv 45

Menu
náš tip
18.01. do 18.01.
19:00 - 21:00
Opero s.r.o.
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Operitiv 45

s Marií Salomonovou a Michalem Cimalou

 
Cena: 150 Kč
 
Opero s.r.o.
Salvátorská 931/8
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Zveme Vás na jubilejní 45. díl talkshow Operitiv s osobnostmi ze světa byznysu, kultury i vědy, který tentokrát bude pod taktovkou Veroniky Sedláčkové.

Do lednového dílu přijali pozvání: 
Marie Salomonová
Marie Salomonová je spoluzakladatelkou projektu Nevypusť duši, který se věnuje osvětě o duševním zdravím. Marie vystudovala neurovědy na britské University of Nottingham, kde byla aktivní členkou Student Minds. Projekt vznikl jako společný sen Marie a její kamarádky Terezy, protože je spojovala jak zkušenost s náročným studiem v zahraničí, tak touha pomáhat ostatním a přivézt do ČR dobré zkušenosti ze zahraničí. V roce 2015 vznikla dobrovolnická kampaň Nevypusť duši, která se velmi brzy transformovala do neziskové organizace, v níž má Marie na starosti především strategii a směřování. Marie také spolupracuje na reformě péče o duševní zdraví s MZČR a je členkou Rady vlády pro duševní zdraví.

Michal Cimala
Michala Cimala  je sochař, výtvarník, designér, DJ a spoluzakladatel Trafačka studio a Trafo Galery. Od roku 2006 pracuje jako asistent na Akademii výtvarných umění v ateliéru Jaroslava Róny, aktuálně vedený Lukášem Rittsteinem. Pro Cimalovu tvorbu pohybující se na pomezí designu a volného umění je charakteristická široká škála výrazových prostředků. Zdrojem inspirace je pro něj městská poetika a industriální prostředí, že kterého pochází. „Všechny ty zvuky a ruchy, které město vydává, chuť nebo pachuť jednotlivých čtvrtí - to mám hluboko v sobě.“
Přijďte si poslechnout další zajímavé hosty a využijte možnost zeptat se jich v debatě na konci večera. Těšíme se na vás!


Zpět na homepage