Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Michaela Dašková: This is not about me!

Menu
náš tip
19.01. do 19.01.
19:30 - 20:10
Studio Alta
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Michaela Dašková: This is not about me!

This is not about me! je sólová performance Michaely Daškové, která vznikla ve spolupráci se Cécile da Costa a Marikou Smrekovou.

 
Cena: od 120 Kč
 
Studio Alta
Sokolovská 136/24
186 00, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

Je to fyzické vyprávění jednoho dziada, vypravěče, šaška, trickstera – který si půjčuje soudobé projevy různých mocných politických figur a hlasem, gestem a tělem komentuje svět.

Inscenace se pohybuje po tenké linii mezi parodií a kritikou, jemně zvýrazňuje a odhaluje to, co nemá být viditelné. Vychází z konkrétních a mediálně známých politických kauz, které ale mají univerzální poselství a ve své obecnosti reflektují hodnoty a jednání, jež se v různých společenských prostředích a systémech prosazují.

Tělo vypravěče se proměňuje pod vlivem různých politických narativů, žongluje se slovy, křičí, koktá, burácí a hlas teče prostorem, utíká, plazí se či napíná…

Po představení následuje diskuze na téma Rozdělování moci ve společnosti s hosty Markétou Všelichovou, Bobem Kuříkem a moderátorem Davidem Zelinkou.


Zpět na homepage