Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Případ pro sociálku vol. 7

Menu
náš tip
01.12. do 05.12.
20:00 - 22:00
Venuše ve Švehlovce
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Případ pro sociálku vol. 7

Letošní ročník festivalu sociálního umění nabídne hosty ze Slovenska a Litvy, koncert a nebo mikulášskou nadílku pro děti z azylových domů.

 
 
Venuše ve Švehlovce
Slavíkova 22
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

1.12. STAND UP DOWN / Divadlo AldenteDivadlo Aldente: Stand Up Dowd
Talk show s herci Divadla Aldente. Neobyčejné rozhovory o obyčejných věcech a za doprovodu kapely, moderuje Fillip Teller. V Divadle Aldente se potkávají mladí herci a autoři s Downovým syndromem a profesionální divadelníci bez handicapu.

2.12. RUN OPERUN/ Another dimension
Byli geniální, měli úspěch a zemřeli v nedůstojných podmínkách. Umělecký kolektiv RUN OPERUN uvede benefiční inscenovaný koncert skladatele, který svůj život nezakončil v přepychu. Zazní nejznámější operní melodie v intimní atmosféře bez obleků, kravat a šampaňského.
Večer zasvěcený hudbě a korespondenci Wolfganga Amadea Mozarta. Zazní operní melodie z Figarovy svatby, Kouzelné flétny, Dona Giovanniho a další.

3.12. Divadlo z pasáže: Lásky SHOCK (SK)
Jak herci Divadla z Pasáže vnímají svět, sami sebe, své pocity, tělo, svůj život? I oni se cítí sexy, naštvaní, vtipní, nepochopení, či neviditelní, i když jejich paradoxně na ulici slyšet nejvíce. Divadlo z Pasáže je profesionální komunitní divadlo, jako jediné svého druhu na Slovensku pracuje s lidmi s mentálním postižením. Působí již od roku 1995.

4. 12. Mr. Stagey : FEAR / STRACH (LT)
Čeho se bojíte v každodenním životě? Samoty, ztráty vlivu, změny? Nejlepší obrana je útok. Destrukce pramenící ze strachu je hlavní téma hry, která neviditelně spojuje různé charaktery - jak si povedou u jednoho stolu v hodovní síni? Inscenaci inspirovanou Pánem Much hrají teenageři a je určena pro mladé publikum. Představení v anglickém jazyce, vhodné od 13 let.

5. 12. CO ČUMIŠ: Mikulášská nadílka
Ženy s domovem i bez domova procházejí adventní Prahou, v čele průvodu sedí Mikuláš na kolečkovém křesle a za doprovodu andělů nese mandarinky dětem z azylových domů.


Zpět na homepage