Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

ODLOŽENO: Tomáš Klus & FOK

Menu
náš tip
01.12. do 01.12.
19:30 - 21:30
Obecní dům
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ODLOŽENO: Tomáš Klus & FOK

Do Prahy se po dvou letech vrací projekt Klusymfonie, v němž se písničkář Tomáš Klus spojil s kapelou Cílová skupina a symfonickým tělesem.

 
Cena: od 700 Kč
 
Obecní dům
Náměstí republiky 5
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

AKTUÁLNĚ:

Symfonický orchestr hl. m. Prahy FOK ruší plánovaný koncert s Tomášem Klusem. Projekt Klusymfonie se bohužel neuskuteční v plánovaném termínu z důvodu onemocnění nákazou Covid-19 jednoho z členů kapely. Koncert se měl uskutečnit ve středu 1. prosince 2021. Pořadatelé se snaží najít náhradní termín a rádi by návštěvníkům nabídli nové datum ještě v této sezóně. Vstupenky zůstávají v platnosti. 

*****

Před jeho prvním provedením se Tomáš svěřil: „Honza Lstibůrek se chopil přešívání kabátů mých zpovědí pro symfonický orchestr. Když mi poslal první a varoval mě, že ‚to zní v midi směšně‘, zavřel jsem se po prvním poslechu o samotě a brečel. Brečel jsem překvapením, radostí, pokorou, vděčností a těšením se.“ Nejedná se totiž o aranže ledasjaké, jsou hráčsky náročné, plné sólových vstupů z orchestru, dokonale podtrhující emoce a náladu jednotlivých písní. V předvánočním čase si je vyslechneme v elegantních kulisách Smetanovy síně, kde nás může naplno zasáhnout pozitivní energie, pokora a něha, která z Tomáše Kluse při koncertech proudí.


Zpět na homepage