Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Den otevřených dveří Ministerstva financí

Menu
náš tip
28.09. do 28.09.
09:00 - 17:00
Ministerstvo financí ČR
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Dne 28. září 2021 již počtvrté otevře Ministerstvo financí své brány veřejnosti. Kromě komentovaných prohlídek na Vás čeká také bohatý program pro dos

 
Cena: Zdarma
 
Ministerstvo financí
Letenská 15
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Těšit se můžete na ukázku zásahu celosvětově proslulých služebních psů Celní správy, výstavu historických bankovek a knihtisku nebo besedu ministryně financí Aleny Schillerové s exministrem financí Václavem Klausem. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových předvede kuriózní předměty propadlé do vlastnictví státu z trestné činnosti či odúmrtě. Novinkou bude výstava zachycující minulost i přítomnost celnictví v českých zemích od středověku po současnost.

 V 13:00 jsme pro Vás ve spolupráci s divadelním spolkem Ty-já-tr připravili interaktivní představení s názvem „Peníze nerostou na stromech“. Od 14:00 na vás čeká diskuzní setkání exministra Václava Klause s ministryní financí Alenou Schillerovou nazvané Ministerstvo financí v proměnách času, které nabídne jedinečný pohled na proměny ministerské práce v průběhu 30 let od nejpovolanějších, tedy tehdejšího ministra a současné ministryně.

 Stejně jako předminulý rok si můžete zarezervovat termín prohlídky. Na prohlídky startující v 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 a 15:00 se můžete registrovat předem a vyhnete se tak riziku čekání. Rezervace na tyto prohlídky „v celou“ provádějte prostřednictvím emailu dod@mfcr.cz. Do e-mailu prosím uveďte své jméno, příjmení, čas vybrané prohlídky a počet osob. Ostatní termíny jsou přístupné bez rezervace. Komentované prohlídky budou probíhat v intervalech 15 minut.

 Upozorňujeme, že při vstupu na akci se bude nutné prokázat negativním testem na covid nebo certifikátem o provedeném očkování. 


Zpět na homepage