Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Zero Waste Festival Prague 2021

Menu
náš tip
20.09. do 25.09.
10:00 - 18:00
Ze Mě
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Zero Waste Festival Prague 2021

Chcete pomoci naší planetě a zjistit, jak žít s minimem či dokocne zcela bez odpadu? Rady a poučení přináši Zero Waste Festival.

 
Cena: 200 Kč
 
Ze Mě
Na Louži 7
10100, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Zdravíme vás po delší odmlce a přinášíme aktuální informace k festivalu, který konečně bude!
Dlouho jsme zvažovali, jak letošní ročník uchopit, a nakonec jsme se rozhodli ho uspořádat v trochu jiné formě a měřítku tak, aby se mohl uskutečnit i v případě speciálních opatření a byl zároveň co nejvíc covid-free.

Jak bude festival letos vypadat?
Hlavní změnou je, že se uskuteční v průběhu celého týdne od 20. do 26. 9. 2021, a to na několika místech v Praze současně. Všední dny budou patřit doprovodnému programu v prostorách účinkujících.

V sobotu 25. 9. se festival oficiálně pokřtí v prostoru Ze Mě a Planeta Za a o víkendu se uskuteční hlavní program. Těšit se můžete na přednáškovou sekci, stánky a samozřejmě dobrou hudbu, jídlo a pití.Přijďte strávit poslední zářijový týden v příjemném a inspirativním prostředí, které vás obohatí a nasměruje k dalším krokům na cestě k životnímu stylu šetrnému k přírodě a životnímu prostředí.

Program je určen pro celou rodinu.

// Vstupné: 200 Kč //

 


Zpět na homepage