Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Vladimír 518 – Pád

Menu
náš tip
21.07. do 02.09.
13:00 - 19:00
DSC Gallery
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Vladimír 518 – Pád

Pod názvem PÁD. se představí soubory pláten a kreseb, inspirované hledáním primitivních forem a odkloněním od kalkulované estetiky.

DSC Gallery
Dlouhá 5
110 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Galeristé současného umění se mnohdy pouští na tenký led při hledání nových tváří a nebojí se výzev. Jedním ze specifik DSC Gallery je rozhodně práce se silnými osobnostmi. Proto se nyní, po uvolnění podmínek, chystá dlouhodobě připravovaná výstava Vladimira 518. Dokladem jeho velké kreativity a multidisciplinarity je řada hudebních, výtvarných, grafických, dokumentárních a společensko-kulturních projektů, kterým se v posledních letech Vladimir věnoval. Pod názvem PÁD. se představí soubory pláten a kreseb, inspirované hledáním primitivních forem a odkloněním od kalkulované estetiky. Jaké je napětí mezi lidskou animalitou a společenskou tendencí k vytváření systému? Nejen to, se odráží v zobrazivosti děl Vladimira 518.


Zpět na homepage