Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Cool v plotě na Kampě - festival

Menu
náš tip
19.06. do 19.06.
14:00 - 23:59
Park Kampa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Cool v plotě na Kampě - festival

Pražská verze multižánrového mezinárodní festivalu jednoho umělce. Koncept festivalu ukazuje krásu a sílu tvůrčího potenciálu sólových vystoupení.

 
Cena: od 250 Kč
 
Park Kampa
Na Kampě
110 00, Praha 1 - Malá Strana
Vizitka pořadatele 
 

Domeček Salla Terrena, zahrada Werichova vila, zahrada Komunitní Centrum Kampa 

Na 4 scénách v parku bude vystupovat celá řada sólových umělců. Zažijte s námi Coolturní restart.  Esencí radosti, lásky a dobré zábavy vás provedou: Amelie Siba (vítězka loňské Ceny Apollo za své album Dye My Hair), zazní akordeon, ukulele a kytara písničkářského barda  Mirka Kemela, dlouholetá členka Spiritual kvintetu Irena Budweiserová, Develooper – zábavný a unikátní projekt Petra Wajsara (Skety) připravený na míru pro náš Cool, běloruský Aliaksandr Yasinski se svou originální autorskou tvorbou na bayan akordeon, a řada dalších. Přínášíme vám hudební festival jako na dlani. Přijďte podpořit umělce, kteří za to rozhodně stojí. Doprovodný program podpoří ještě busking, literární čtení Adély Knapové i exotické food street speciality londýnského  kuchaře Stana Brousila či projekt Coolkydz. Buďtě i vy z jedním z coolů na Kampě.


Zpět na homepage