Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

The World of Banksy

Menu
náš tip
10.06. do 31.12.
10:00 - 20:00
Kostel sv. Michala
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
The World of Banksy

„The World of Banksy“ představuje přeš 100 děl tohoto nepolapitelného umělce.

 
Cena: od 360 Kč
 
Kostel sv. Michala
Michalská 29
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Banksy je bez pochyby nejpopulárnějším a nejuznávanějším graffiti umělcem na světě. Banksy se sám bez ostychu prohlašuje za „uměleckého teroristu“. Pro mnohé je jeho tvorba dojemná, provokativní, ironická a vtipná. Pro některé je pouhým vandalizmem! Ať už jste na kterékoliv straně barikády, tato show vám nabízí skvělou příležitost vidět řadu jeho děl a rozhodně si ji nesmíte nechat ujít.

Výstava zažehne pouliční atmosférou přímo uvnitř barokního kostelu Svatého Michaela, prezentujíc svou nejnovější uměleckou tvorbu, a také pár překvapení.

„The World of Banksy“ představuje přeš 100 děl tohoto nepolapitelného umělce.

Na výstavě můžete vidět nástěnné malby, unikátní kousky od soukromých sběratelů, graffiti, plátna, projekce uměleckých děl, video instalace a další. Některá díla byla reprodukována a sestavena speciálně pro tuto jedinečnou show.

Výstava pokrývá období rané kariéry od konce 90.let do letošního roku a zahrnuje Banksyho nejznámější díla jako „Girl and Balloon“ nebo „Sweep It Under The Carpet“, stejně jako některá jeho méně známá díla. Každé z více než 100 děl je prezentováno ve své původní velikosti.

Výstava je dvojjazyčná, veškerý text je dostupný v češtině a v angličtině.

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí až Středa: 10:00 – 20:00

Čtvrtek až Neděle: 10:00 – 21:00


Zpět na homepage