Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Student Fest: Hudební noc

Menu
náš tip
19.06. do 19.06.
10:00 - 23:45
Ostrov Štvanice
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Student Fest: Hudební noc

Student Fest opouští prostory Národní třídy a přesouvá se pod širé nebe na ostrov Štvanice.

 
Cena: 200 Kč
 
Ostrov Štvanice
Ostrov Štvanice
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Student Fest kompletně v novém a ještě lepší? Haha, to zní jako zrzek z petky přelitej do skla, ale pravdou je, že jsme o změně přemýšleli dlouho a teď nastal ten správný čas posunout SF 2021 zase o kus dál!
Co všechno teda bude nový? Konzervativnějším z vás doporučujeme se na pár řádků posadit, protože tady bude smrdět hodně novoty. Připravený? Tenhle ročník opustíme prostory Národní třídy a přesuneme se na ostrov Štvanice, trochu pohody na pláži si po tomhle perném roce zasloužíme, ne? Opalovačky jsou v zimě trochu naprd, takže půjde o první Student fest, který bude v létě. Ostrov zároveň nabízí prostor pro spoustu nových aktivit, takže s sebou do batůžku: šnorchl, opalovací krém, nafukovacího plameňáka a takovou tu klasiku.
Konzervativci si můžou odfrknout, protože teď si připomenem to v čem jsme fakt dobrý a co nehodláme měnit. Čeká na tebe spoustu fresh muziky a umění na čerstvém vzduchu. Co se týče hudby, nabídneme různorodé stage s všemožnými žánry a zároveň spoustu další srandy - takhle z fleku třeba skate cup, blešák, studentské filmy a divadlo. No je toho ranec, všechno se postupně dozvíš. Stejně jako jsme my hladový po kultuře, tak všichni naši umělci se nemůžou dočkat až nám ukážou svůj UM! Tahle kombinace předurčuje k party, kterou budeš rozdejchávat celej zbytek prázdnin.


Zpět na homepage