Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi

Menu
náš tip
18.05. do 18.05.
19:00 - 21:00
Inspire Academy
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Webinář: Jak řešit konflikty s dětmi

Méně hádek, méně bojů, méně zuřivých scén, lží a následných trestů. To je snem každého rodiče.

 
Cena: od 250 Kč
 
Inspire Academy
Námestie SNP 488/30
811 01, Bratislava
Vizitka pořadatele 
 

Rodiče, kteří by si za dennodenní zvládání projevů nejrůznějších dětských emocí, od hněvu a frustrace až po zklamání a zoufalství, často zasloužil Nobelovu cenu za mír. Dá se přenést do vztahu s dítětem víc harmonie, a přitom se vyhnout přílišným ústupkům? Jak naslouchat potřebám dětí tak, aby byly ochotné s rodičem otevřeně hovořit? A jak s nimi hovořit tak, aby byly ochotné naslouchat? Jak pomoct dítěti přistupovat k vlastním problémům kreativně a s ohledem na druhé? Poznejte principy efektivní výchovy a naučte se řešit konflikty tak, aby nikdo nezůstal poražený! Psychoterapeut a lektor komunikačního programu „Parent Effectiveness Training“, Jan Vávra, nám v informativním online semináři srozumitelně a názorně přiblíží postupy, jak komunikovat s dětmi, posílit spolupráci v rodině a řešit problémy efektivně a hlavně společně.

Mgr. Jan Vávra
je psychoterapeut, andragog a certifikovaný lektor komunikačního programu "Parent Effectiveness Training”. Od roku 2009 působí v soukromé poradenské praxi, kde se věnuje klientům individuálně, skupinově, ale i prostřednictvím seminářů a kurzů. Je absolventem andragogiky na Filozofické fakultě Karlovy univerzity a systematického čtyřletého výcviku v Gestalt terapii. V současnosti se zabývá vzděláváním rodičů a učitelů a empatickou komunikací s dětmi. Je zástupcem Gordon training international pro Českou republiku a Slovensko a spoluautor kurzu a podcastu Rodičovská posilovna s psycholožkou Ivanou Štefkovou a online kurzu Rodičovství jako cesta (s dětskou psycholožkou a manželkou Alenou Vávrovou).


Zpět na homepage