Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

ONLINE: Andalusie - města a příroda

Menu
náš tip
16.05. do 16.05.
20:00 - 23:00
Kolem světa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ONLINE: Andalusie - města a příroda

Andalusie je známá nejen pro svá malebná bílá městečka a slavná města jako je například Sevilla, Granada a Cordoba, ale také pro svou divokou přírodu.

 
Cena: od 99 Kč
 
Kolem světa
Na Dionysce 1757/12
160 00, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

A právě krajině nejjižnějšího regionu Španělska se bude věnovat tento díl o Andalusii.
Společně navštívíme to nejlepší z měst jihu Španělska. Necháme se okouzlit vášnivou a flamengem roztančenou Sevillou. Projdeme se po promenádě v jednom z nejstarších evropských přístavů Evropy, v Cádizu. Poznáme horskou velekrásku Granadu a její pohádkové královské sídlo Alhambru. Skrze hory porostlé korkovými duby se vydáme do romantické Rondy. Ukážeme si to nejlepší z Malagy - letecké brány do Andalusie a neopomineme ani Cordobu s masivním kamenným mostem a velkolepou katedrálo-mešitou, ani Antequeru s prastarými dolmeny a mystickou horou ve tvaru lidské hlavy.
Andalusie je nám již více než rok domovem. Momentálně žijeme na nejjižnějším cípu Evropy, kousek od Tarify, odkud je za jasného dne vidět do Afriky a jezdí sem nadšenci do kitesurfu a windsurfu z celého světa.
Během uplynulého roku jsme podnikli nespočet menších i větších výletů po celé Andalusii a podělíme se s vámi o ty nejžhavější cestovatelské tipy.


Zpět na homepage