Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Urban Talks: Diller Scofidio + Renfro - online

Menu
náš tip
05.05. do 05.05.
19:00 - 21:00
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Urban Talks: Diller Scofidio + Renfro - online

Diller Scofidio a Renfro na přednášce představí nejen jejich projekty z New Yorku, ale budeme se bavit také o úspěšném projektu The Shed.

 
Cena: Zdarma
 
CAMP – Centrum architektury a městského plánování
Vyšehradská 51
128 00, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

S newyorskou High Line dali vzor celému světu, jak pracovat s nevyužitou železnicí uprostřed města. Stavbou muzea moderního umění v Los Angeles se zařadili mezi špičky architektury jako je Renzo Piano nebo Zaha Hadid, kteří také spolupracovali s uměleckou nadací Broad Art Foundation. Řeč je o studiu Diller Scofidio + Renfro, jež v roce 1981 založila Elizabeth Diller s Ricardem Scofidiem, v roce 2004 se pak stal společným partnerem studia také Charles Renfro. Ten přijal pozvání do našich dalších Urban Talks. Na přednášce představí nejen jejich projekty z New Yorku, ale v souvislosti s plánovanou soutěží na novou filharmonii v Praze se budeme bavit také o úspěšném projektu The Shed. Tedy o multifunkční budově, která může zvětšit svoji kapacitu díky speciálním kolejnicím. Mluvit budeme i o nedávno zrušeném plánu na novou koncertní síň v Londýně.


Zpět na homepage