Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

ONLINE: Napříč Patagonií v dodávce

Menu
náš tip
07.03. do 07.03.
20:00 - 22:00
Kolem světa
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
ONLINE: Napříč Patagonií v dodávce

Když jsme se rozhodli naplánovat svatební cestu právě po Jižní Americe, přišla příležitost si splnit náš společný sen o Patagonii.

 
Cena: od 99 Kč
 
Kolem světa
Na Dionysce 1757/12
160 00, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

V Santiagu jsme si půjčili malou pestrobarevnou dodávku a za tři měsíce jsme urazili deset tisíc kilometrů napříč Chile a Argentinou, od Pacifiku k Atlantiku, až do nejjižnějšího města na světě – Ushuaia.
Čeká Vás vyprávění o výšlapech k vrcholkům And, zasněžených araukáriových lesech, koupání v křišťálově čistých jezerech, pozorování velryb, tučňáků a rypoušů na poloostrově Valdés nebo o zážitcích z přejezdů nekonečnou suchou Patagonskou stepí. Občas jsme sice nadávali na špatné silnice, ujížděli před bouřlivými protivládními protesty, měnili jednu pneumatiku za druhou nebo vyhrabávali auto z bahna, ale tenhle odlehlý kraj si nás získal svou nedotčenou přírodou, srdečnými lidmi a rozmanitostí života. Proslulé silnice Panamericana a Carretera Austral nás vedly liduprázdnou krajinou až do nádherných koutů Patagonie jako Pampa Linda, Chiloé, Pumalín, Queulat, Cerro Castillo, El Chaltén, ledovec Perito Moreno, Torres del Paine a Tierra del Fuego. Ať už autem, pěšky, na kajaku nebo lodí, procestovali jsme kousek po kousku jižní cíp Ameriky až na samotný konec světa.


Zpět na homepage