Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Operitiv 38: Nina Špitálníková a Honza Vojtko - online

Menu
náš tip
26.01. do 26.01.
19:00 - 21:00
Opero s.r.o.
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Operitiv 38: Nina Špitálníková a Honza Vojtko - online

38. díl Operitivu s osobnostmi ze světa byznysu, kultury i vědy bude pod taktovkou Veroniky Sedláčkové. Hosté Nina Špitálníková a Honza Vojtko.

 
Cena: Zdarma
 
Opero s.r.o.
On-line
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Nina Špitálníková
Koreanistka specializující se na KLDR, spisovatelka, aktivistka za ženská práva a vyznavačka BDSM. Během studií absolvovala dva pobyty v Severní Koreji a napsala o tom několik knih. Svědectví o životě v KLDR je poslední knihou, která vznikla na základě rozhovorů se severokorejskými uprchlíky. Dozvíme se v ní, jaký je obyčejný život v KLDR nebo že pojmy jako rozvody, svobodné matky nebo výběr partnera tam neexistují. Pracuje také jako produkční a dramaturgyně v pražském multikulturním centru Cross Club.

Angažuje se v aktivitách souvisejících s genderovou nerovností a s problematikou samoživitelek. V roce 2017 založila s britským dubovým uskupením Vibronics mezinárodní projekt Woman on a Mission, který upozorňuje na znevýhodnění žen v hudebním průmyslu. V roce 2019 kandidovala za Českou pirátskou stranu do Evropských voleb.

Honza Vojtko
Psychoterapeut, spisovatel a lektor zaměřující se především na párovou a individuální terapii. Má za sebou výcviky v kognitivně-behaviorální terapii, schéma terapii a aktivně pokračuje v dalším vzdělávání. Kromě terapií se věnuje i vzdělávání dospělých ve všech možných formách. Píše knížky pro děti a články pro dospělé.

Honza Vojtko rád boří mýty ve vztazích. Zapojil se do projektu Terapie sdílením Ester Geislerové a Josefíny Bakošové. Odborně a s nadhledem objasňuje a vyvrací nejrůznější stereotypy jak ve vztazích partnerských, tak i rodinných a přátelských. Slyšet Honzu můžete v podcastové sérii My a mýty Deníku N, číst jeho slova můžete v jeho poslední knize Vztahy a mýty: Párová terapie do kapsy.


Zpět na homepage