Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Mikulášská, divnej lockdown - online

Menu
náš tip
04.12. do 04.12.
20:00 - 21:30
CityBee podporuje
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Mikulášská, divnej lockdown - online

Exkluzivní show v přenášená až k vám do obýváku. Jedinečná improvizační komediální show, do které se samozřejmě mohou zapojit i diváci.

 
Cena: 99 Kč
 
CityBee podporuje
Online
15000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Od počátku listopadu 2020 měla probíhat premiéra naší nové stand-up show Divnej rok po městech v celé České republice. A místo toho jsme zavření doma, stejně jako jsou zavřená divadla, kde jsme měli vystupovat.

Přesto je tu alespoň malá náhrada - série sedmi live-streamů, ve kterých budeme každý pátek ve studiu probírat aktuální témata, zvát si hosty a jako vždy se snažit jeden druhého překvapit či se navzájem zkoušet z nejrůznějších úkolů a znalostí.

Jedinečná improvizační komediální show, do které se samozřejmě mohou zapojit i diváci. Každý díl bude jiný a nikdy nevíte, co se v něm stane. S možností zasáhnout do děje!

(A ano, ještě jednou připomínáme: nemusíte nikam chodit. Pít alkohol, vykřikovat i usnout během představení JE POVOLENO.)


Zpět na homepage