Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Autokino: Havel

Menu
náš tip
02.12. do 02.12.
18:30 - 20:10
ZAVŘENO: Autokino Strahov
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Autokino: Havel

Projekce filmu Havel. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí vašeho automobilu. 

 
Cena: 350 Kč
 
ZAVŘENO: Autokino Strahov
Vaníčkova
16000, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Viktor Dvořák jako mladý Václav Havel, Aňa Geislerová v roli jeho první manželky Olgy a Martin Hofmann, ztvárňující herce a Havlova přítele Pavla Landovského v novém filmu režiséra snímku „Domácí péče“ Slávka Horáka.

Film se zaměřuje na Havlův bouřlivý osobní život v dobách disidentských, kdy ještě nebyl zdaleka tak slavnou osobností. Už tenkrát ale kladl na první místo pravdu a bojoval za správnou věc. Zažil pronásledování, věznění a také milostné vztahy, čelil vlastním pochybám, ale stejně tak zažíval i humorné situace. V centru všeho je pak neobvyklý a o to silnější vztah s manželkou Olgou. Film čerpá z let 1968 a 1989 a zachycuje dlouhou cestu a proměnu hlavního hrdiny od lehkovážného a úspěšného dramatika šedesátých let, přes bojovníka za lidská práva v letech sedmdesátých až po vůdčí osobnost sametové revoluce a celosvětovou ikonu. Dějiny jsou ale až v druhém plánu, film nabízí především vzrušující a málo známý příběh.


Zpět na homepage