Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Online jin jóga: Bolavá záda a co v sobě skrývají?

Menu
náš tip
26.11. do 26.11.
18:00 - 19:00
Yoga Karlín
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Online jin jóga: Bolavá záda a co v sobě skrývají?

Sedíte doma u počítače, běháte okolo dětí anebo sportujete či zvedáte těžké věci? Páteř patří k nejvíce zatěžovaným částem těla.

 
Cena: 99 Kč
 
Yoga Karlín
Březinova 13
186 00, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

Páteř je nám oporou, drží hlavu, trup, a umožňuje nám pohyb. V této specifické době, kdy o to více času trávíme doma, ale o to méně se nám chce cokoliv dělat, vás zveme na hodinu a půl dlouhou praxi jin jógy. Udělejte si čas sami pro sebe v klidu domova či jiného pohodlného prostoru!
V této lekci se zaměříme na oblast páteře, zejména na bedra. Bederní oblast je velmi častým místem bolesti, ať už z důvodu fyzického, ale i emocionálního. Naše tělo a zejména svaly mají totiž schopnost paměti. To znamená, že veškeré těžké emoce či traumata, které odmítáme, se v našem těle ukládají. Společně se tedy postupně uvolníme vědomým dechem a jinovými pozicemi.
Jin jóga působí na hlubší fyzické úrovni. Díky dlouhotrvajícím pozicím se tak dostáváme až k pojivovým tkáním. Ty nejlépe reagují na pomalou a stálou zátěž, což je důvod proč se pozice drží až několik minut. Jin jógová praxe nám také umožní upřít náš zrak dovnitř a navnímat i případné emoce, jež jsou často s bolestivým místem úzce spojeny.
Abychom se dostali k tomu, co bolest způsobuje se musíme občas přesunout hlouběji do méně hmatatelné vrstvy toho, co s sebou nosíme. Naše jinová praxe nám tak může dopomoci k pochopení, všímavosti anebo alespoň poskytne prostor k relaxaci a uvolnění.
Těším se na Vás!


Zpět na homepage